ΡΑΝΤΕΒΟΥ : (210) 8050165
ΘΗΣΕΩΣ 27Α, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

Η φιλοσοφία μας

Λίγα λόγια για εμάς

Μια δεκαετία και πλέον, το CalmOra Wellness Spa ειναι αφιερωμένο στην παροχή θεραπευτικών δραστηριοτήτων υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών ομορφιάς & ευεξίας. Mε γνώμονα τη δική σας ανταπόκριση συνεχίζουμε, εισάγοντας τις πιο καινοτόμες πρακτικές να σας προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.

Η φιλοσοφία μας

Το  CalmΟra Spa εστιάζει στις ευεργετικές ιδιότητες του θεραπευτικού μασάζ και των σύγχρονων θεραπειών οι οποίες βοηθούν την χαλάρωση σώματος και πνεύματος οδηγώντας στην βελτίωση της υγείας και στην ευεξία. Στους χώρους μας μπορείτε να απολαύσετε τον συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων πρακτικών. Αφεθείτε στους αναζωογονητικούς υδρατμούς του χαμάμ ή την θεραπευτική ζέστη της σάουνας. Όσο υψηλές κι’ αν είναι οι απαιτήσεις σας η μεγάλη ποικιλία των τεχνικών μασάζ  που προσφέρουμε θα σας ενθουσιάσει, ανακουφίζοντας σας απο πόνους και στρες.

Όλα τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και τα προιόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε, ειναι διαλεγμένα απο εμάς με στόχο να σας παρέχουμε ξεχωριστές εμπειρίες υψηλής ποιοτητας. Oι θεραπείες και οι υπηρεσίες μας ειναι σχεδιασμένες ώστε να ικανοποιούν πλήρως τις προσωπικές σας αναγκές. Το CalmOra Spa δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία μεταξύ πελάτη-θεραπευτή και στον ενεργό ρόλο που αυτή η σχέση παίζει στη θεραπευτική διαδικασία.

Comments are closed.