ΡΑΝΤΕΒΟΥ : (210) 8050165
ΘΗΣΕΩΣ 27Α, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

  Απολαύστε μια πολυτελή εμπειρία με την παρέα σας

  Πάρτε τους φίλους σας, και ελάτε και αναζωογονηθείτε και απολαύστε μια θεραπεία spa! Μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας ή οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εκδήλωση, αλλά και να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι Bachelor! Σε ένα USB φέρνετε τη μουσική που θέλετε να σας συνοδεύσει και σας αρέσει και στη συνέχεια αφήστε τον εαυτό σας στα χέρια των έμπειρων μασέρ μας για να χαλαρώσετε και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές! Το περιβάλλον γίνεται ακόμα πιο χαλαρωτικό με τα υπέροχα, πράσινα, αρωματικά φυτά του Calmora spa, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας, να σας γεμίσει με θετική ενέργεια και να ανανεώσετε την αύρα σας!

  Από 6 άτομα ή περισσότερα, το Calmora Wellness SPA σας προσφέρει δύο επιλογές Τα ομαδικά πακέτα ισχύουν μόνο για το βράδυ του Σαββάτου ή το απόγευμα της Κυριακής
  * Όλες οι τιμές που αναφέρονται δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

  Πακέτο 60 € το άτομο
  3 ώρες

  Το Calmora spa σας προσφέρει:
  -30' Χαμάμ με savon noir και απολέπιση με γάντι kessa
  -30' Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα
  Ταυτόχρονα, σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας και σας προσφέρουμε: αποτοξινωτικό νερό, δροσερούς χυμούς και punch, καθώς και φρέσκα εποχιακά φρούτα για να σας συνοδεύσουν σε όλη αυτή την εμπειρία με την παρέα σας!

  Πακέτο 90 € το άτομο
  5 ώρες

  Το Calmora spa σας προσφέρει:
  -30' Χαμάμ με savon noir και απολέπιση με γάντι kessa
  -30' Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα
  Σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας και σας προσφέρουμε να απολαύσετε όλη την διαδικασία, αποτοξινωτικό νερό, δροσερούς χυμούς και punch, αλμυρά σνακ όπως quiche lorraine, τυριά και αλλαντικά και φρέσκα εποχιακά φρούτα!