ΡΑΝΤΕΒΟΥ : (210) 8050165
ΘΗΣΕΩΣ 27Α, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

  SERVICES

  Σάουνα - Sauna </br>

  Σάουνα - Sauna

  Εντάσσοντας στο πρόγραμμά σου, μερικά λεπτά της εβδομάδας για να κάνεις σάουνα, θα ανακτήσεις τις δυνάμεις και την ενεργητικότητά σου και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αναζωογόνησης του σώματος. Κάνει καλό στη καρδιά, διώχνει το στρες, θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στα κρυολογήματα, ανακουφίζει από μυικούς πόνους, ανανεώνει τα κύτταρα χαρίζοντας υγιή επιδερμίδα, αποβάλλει τις τοξίνες και βοηθά στην αυπνία. Μπορείτε να την απολαύσετε μόνη της ή και πριν από κάποιο μασάζ για μια ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος.
  Διάρκεια: 30' / Tιμή: 15€

  Χαμάμ - Hammam </br>

  Χαμάμ - Hammam

  Το χαμάμ αποτελεί τον πλέον ευχάριστο τρόπο για να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα λείο καθαρό δέρμα και ένα σώμα γεμάτο υγεία απαλλαγμένο από μυϊκούς πόνους και συμπτώματα κόπωσης. Η ζέστη διεγείρει τη ροή του αίματος και καθαρίζει το δέρμα, ανοίγοντας τους πόρους και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα πιο απαλό, πιο λείο και υγιές. Έχει αποδειχθεί πως το χαμάμ είναι ευεργετικό για άτομα που υποφέρουν από παθήσεις ύπνου, ξηροδερμία, μυϊκή δυσκαμψία καθώς και για άτομα που είναι ευαίσθητα στις ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Απολαύστε το!
  Διάρκεια: 30' / Τιμή: 15€

  Αθλητικό μασάζ - Sport massage

  Αθλητικό μασάζ - Sport massage

  To αθλητικό μασάζ γίνεται για να βοηθήσει τον αθλητή να επανέλθει σε μια καλή σωματική κατάσταση ύστερα από μια ή πολλές κουραστικές προπονήσεις ή τραυματισμούς. Είναι ένα είδος θεραπείας που βοηθάει τον αθλητή να ανακουφιστεί από το στρές και την ένταση που δημιουργείται στους ιστούς του σώματος, κατά τη διάρκεια μιας φυσικής άσκησης.
  Διάρκεια: 45' / Τιμή: 50€

  Θεραπευτικό μασάζ - Deep tissue massage

  Θεραπευτικό μασάζ - Deep tissue massage

  Ένα μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για να αποφορτίσει το σώμα σας από συσωρευμένες χρόνιες εντάσεις διεισδύοντας στους βαθύτερους ιστούς του σώματος. Συνίσταται για την ανακούφιση από πόνους, από μπλοκαρισμένους μύες με εντάσεις και μυικούς σπασμούς.
  Διάρκεια: 60' / Τιμή: 60€

  Ολιστικό μασάζ - Holistic massage

  Ολιστικό μασάζ - Holistic massage

  Το ολιστικό μασάζ αντιμετωπίζει το σώμα σα σύνολο, συνδυάζοντας τεχνικές από δυνατό μασάζ, τη ρεφλεξολογία, το σιάτσου και τις διατάσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός και μπορεί να έχει εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε φορά. Στόχος είναι να εποφέρει ισορροπία και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.
  Διάρκεια: 50' / Τιμή: 50€

  Παραδοσιακό Ταϊλάνδέζικο μασάζ - Traditional Thai massage

  Παραδοσιακό Ταϊλάνδέζικο μασάζ - Traditional Thai massage

  Το Ταϊλάνδέζικο μασάζ προωθεί τη γενική υγεία και ευεξία. Λειτουργεί δραστικά για να επιτύχει την ελεύθερη ροή της ενέργειας, βελτιώνει τη πέψη, την αναπνοή, τη στάση του σώματος, την ευλυγισία καθώς και την απελευθέρωση από τη νευρική ένταση. Το ταϊλάνδέζικο μασάζ γίνεται χωρίς λάδι σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα και ο δέκτης φοράει ελαφριά και άνετα ρούχα.
  Διάρκεια: 60' / Τιμή: 80€

  Ταϊλάνδέζικο μασάζ με λάδι - Thai oil massage

  Ταϊλάνδέζικο μασάζ με λάδι - Thai oil massage

  Το Thai oil massage περιλαμβάνει τεχνικές του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου μασάζ και της σουηδικής μάλαξης, deep tissue τεχνικές, και ειδικές τεχνικές με πετσέτες. Εκτελείται με έλαια απευθείας στο δέρμα, σε πάγκο μάλαξης, αλλά είναι εφικτό να γίνει και στο δάπεδο. Ενδείκνυται ειδικά για όσους επιθυμούν να δεχτούν τόσο τις διατάσεις του Thai Massage, αλλά και την κλασική χαλαρωτική μάλαξη με έλαια. Γίνονται τεχνικές και διατάσεις σε ύπτια και πρηνή θέση, σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, απευθείας στο δέρμα και με τη χρήση πετσετών.
  Διάρκεια: 60' / Τιμή: 80€

  Μασάζ με ζεστό κερί - Candle massage

  Μασάζ με ζεστό κερί - Candle massage

  Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτριών μας και νιώστε την απόλυτη χαλάρωση σε ένα υπερ απολαυστικό μασάζ με ζεστό λάδι από αιθέρια έλαια και βούτυρο καριτέ. Ανάβοντας το κερί, ξεκινά να λιώνει το βούτυρο και ταυτόχρονα αναδύονται εξαιρετικά αρώματα τα οποία εισχωρούν στο σώμα σας δίνοντας αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης.
  Διάρκεια: 60' / Τιμή: 50€

  Eνεργειακά μασάζ

  Μασάζ με ζεστές πέτρες - Hot stone massage

  Μασάζ με ζεστές πέτρες - Hot stone massage

  Μία από τις πιό απολαυστικές μεθόδους μασάζ, η οποία εκμεταλλεύεται τη θεραπευτική δύναμη των ζεστών ηφαιστειακών πετρών. Τοποθετούνται στο σώμα και έπειτα χρησιμοποιούνται και ως μέσο μάλαξης καθώς κατακρατούν θερμότητα χαρίζοντας ηρεμία και ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του αίματος, του νευρικού συστήματος και της λέμφου (καλύτερη ροή του οξυγόνου στους ιστούς).
  Διάρκεια: 50' / Tιμή: 40€
  *Hot stones μαζί με μυοχαλαρωτικό μασάζ
  Τιμή: 60€

  Μασάζ με κοχύλια - Lava shells massage

  Μασάζ με κοχύλια - Lava shells massage

  Ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με αυτοθερμαινόμενα κοχύλια, προσφέρει χαλάρωση σε βάθος ανακουφίζοντας από χρόνιες εντάσεις και άγχος. Διεγέιρει και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό όπως και τη λέμφο. Ευνοεί την εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας του αίματος και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας χάρη στο ασβέστιο που περιέχουν τα όστρακα.
  Διάρκεια: 60' / Τιμή: 60€

  Μασάζ Αρωματοθεραπείας - Aroma oil massage

  Το μασάζ χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για να βοηθήσει τη διείσδυση των αιθέριων ελαίων στο σώμα αυξάνοντας το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Κάθε αιθέριο έλαιο είναι προσαρμοσμένο για κάθε ψυχολογική και σωματική ανάγκη, κάνοντας τη τεχνική τις αρωματοθεραπείας ιδανική για μια εξ ολοκλήρου ανανέωση. Θεραπεύει από:
  •το άγχος
  •την ένταση και το στρες
  •αναζωογονεί
  •χαρίζει ευχάριστη διάθεση και συναισθηματική τόνωση
  •καταπραύνει από πονοκεφάλους και ημικρανίες
  •βοηθά στην υπέρταση και την υπόταση
  •ανακουφίζει από μυικούς πόνους, βελτιώνει την υφή της κυτταρίτιδας και τον ραγάδων
  •λειτουργεί σαν αποτοξινωτικό μείγμα σώματος.
  Διάρκεια: 60' / Τιμή: 80€

  Extra Info

  *Υπάρχουν έλαια τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για το μασάζ σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. 'Οπως:
  To έλαιο jojoba, που αντικαθιστά τα έλαια χωρίς να κάνει λιπαρό το δέρμα και ενυδατώνει σε βάθος το ξηρό δέρμα ενώ βοηθάει στην αφαίρεση των λεπτών γραμμών και στην επιβράδυνση της γήρανσης.
  Το έλαιο λεβάντας είναι ιδανικό για τη μείωση σημαδιών γήρανσης.
  Το έλαιο κουκουτσιού βερύκοκου είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες από το δέρμα.
  Το έλαιο καρύδας περιέχει βιταμίνη Ε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη καθυστέρηση των επιμηκύνσεων και τη πρόληψη της κυτταρίτιδας.
  Το έλαιο κυπαρισσιού περιορίζει την εμφάνιση των κιρσών.
  Το argan oil είναι ιδανικό για τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, της αφαίρεσης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και για βαθιά ενυδάτωση.