Λαμπερή και απαλή γενειάδα

Βήμα 1: Καθαρισμός (2 λεπτά)

Η θεραπεύτρια σας εφαρμόζει το υγρό σαπούνι Aleppo στο πρόσωπο και το λαιμό κάνοντας μασάζ με σύντομες κινήσεις με υγρά χέρια και, στη συνέχεια, με ένα υγρό μαξιλαράκι kassa, χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις που ξεκινούν από το λαιμό μέχρι το επάνω μέρος του προσώπου και έπειτα αφαιρείται με ένα ζεστό oshibori (ζεστή αρωματική πετσέτα).

Βήμα 2: Απολέπιση (5 λεπτά)

Η θεραπεύτρια ζεσταίνει το απολεπιστικό στη παλάμη του χεριού και εφαρμόζει σε νωπό δέρμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις προσθέτοντας σταδιακά νερό μέχρις ότου το μείγμα να ασπρίσει.  Ξεπλένει καλά σε βάθος με τη βοήθεια μιας ζεστής πετσέτας.

Βήμα 3: Μάσκα γενειάδας (15 λεπτά)

Ζεσταίνει το βούτυρο καριτέ μέχρι να λιώσει τελείως. Εφαρμόζει με μασάζ το προιόν σε όλη τη γενειάδα. Δρα για 10 λεπτά. Κατα τη διάρκεια αυτή….

Βήμα 4: Μάσκα προσώπου

Σας εφαρμόζει τη μάσκα με τις παλάμες των χεριών σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού. Αφήνετε για 5 λεπτά. Όσο περιμένετε, απολαύστε ένα μασάζ σε κεφάλι και λαιμό. Αφαιρείτε τη μάσκα με τη βοήθεια μιας ζεστής πεσέτας.

Βήμα 5: Τέλος θεραπείας (3 λέπτα)

Σας ψεκάζει με άνθος πορτοκαλιού σε όλο το πρόσωπο. Σας στεγνώνει το πρόσωπο με ένα oshibori (ζεστή αρωματισμένη πετσέτα). Σας εφαρμόζει κρέμα ανδρών σε πρόσωπο και λαιμό και ακατέργαστο έλαιο argan σε όλη τη γενειάδα.