ΘΕΡΑΠΕΙΑ BELKIS

Ο μύθος αναφέρεται στo Belkis, άψογο και κομψό, είναι το σύμβολο της ομορφιάς. Η Charme D’Orient καινοτομεί και καθιστά το Bel’kis το έμβλημα της νέας γκάμας. Χάρη στα πολλά συστατικά του, ιδιαίτερα την καφεΐνη, το ροζ πιπέρι και ένα σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων.

Βήμα 1: Τονωτικές κινήσεις (25 λεπτά)

Οδηγηθείτε στο τραπέζι θεραπείας το οποίο είναι τυλιγμένο με ένα πλαστικό περιτύλιγμα. Η θεραπεύτρια θα σας κάνει μασάζ με βούτυρο αλουνίτη σε όλο το σώμα κάνοντας δυνατές κινήσεις για να προκληθεί υπεραιμία και να γίνει διέγερση της κυτταρικής αλληλεπίδρασης.

Βήμα 2: Τύλιγμα με φύκια (20 λεπτά)

Έπειτα θα σας εφαρμόσει το βάλσαμο αλουνίτη με αιθέρια έλαια και χωρίς να το αφαιρέσει, εφαρμόζει επιπλέον ένα μέτριο στρώμα από φύκια αποφεύγοντας το πρόσωπο και τον λαιμό. Σας τυλίγει και το αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά. Ξεπλένεστε καλά.

Βήμα 3: Τονωτικό μασάζ (15 λεπτά)

Η θεραπεύτρια σας εφαρμόζει τοπικά το κρυογονικό τζέλ με έντονες κινήσεις μέχι να απορροφηθεί εντελώς. Αποφύγετε το πρόσωπο και τον λαιμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η θεραπεία δεν ενδείκνυται για έγκυες και θηλαζουσες γυναίκες. Αποφεύγεται σε πρόσωπο, στήθος και ντεκολτέ.