Λάμψη – Οξυγόνωση – Aνανέωση

Μια θαυμάσια θεραπεία ακτινοβολίας που δίνει μια άμεση ώθηση και φωτίζει το δέρμα αφήνοντας μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Βήμα 1: Αφαίρεση μεικαπ (10 λεπτά)

Μάτια και χείλη: Η θεραπεύτρια θα σας αφαιρέσει το μακιγιάζ από τα μάτια χρησιμοποιώντας τα άκρα των δακτύλων κάνοντας ελαφρές κυκλικές κινήσεις με λίγες σταγόνες ελαίου argan. Σας αφαιρεί το περίσσιο με 2 βρεγμένα βαμβακάκια με αραιωμένο ροδόνερο. To ίδιο και στα χείλη.

Πρόσωπο: Η θεραπεύτρια ζεσταίνει το βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού στις παλάμες και εφαρμόζεται στο πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Σας αφαιρεί με ένα ζεστό oshibori (αρωματική πετσέτα αναζωογόνησης). Σας εφαρμόζει ένα υγρό σαπούνι Aleppo στο λαιμό, στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Σας κάνει ένα σύντομο μασάζ και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το γάντι kessa, κάνοντας κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από το ντεκολτέ μέχρι την κορυφή του προσώπου. Αφαιρεί με ένα ζεστό oshibori.

Βήμα 2: Απολέπιση (2 λεπτά)

Η θεραπεύτρια ζεσταίνει το απολεπιστικό στην παλάμη του χεριού και εφαρμόζει σε υγρό δέρμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις προσθέτοντας σταδιακά νερό. Ξεβγάζει με τη βοήθεια ενός ζεστού oshibori. Ολοκληρώνει την απομάκρυνση με βαμβάκι εμποτισμένο με νερό και μερικές προστιθέμενες σταγόνες ανθόνερου.

Βήμα 3: Μάσκα (15 λεπτά)

Σε ένα μπώλ, προετοιμάζει την άσπρη μάσκα: Προσθέτει μερικες σταγόνες από νερό με άνθος πορτοκαλιού και την εφαρμόζει στο ντεκολτέ, στο λαιμό, στο πρόσωπο και στο περίγραμμα των ματιών. Την αφήνει για 15 λεπτά. Σας κάνει μασάζ κατά την αναμονή σας. Το προϊόν αφαιρείται με μία ζεστή πετσέτα.

Βήμα 4: Μασάζ (10 λεπτά)

Απολαύστε χαλαρωτικό μασάζ με τη βοήθεια του ελαίου argan.

Βήμα 5: Κρέμα προσώπου (5 λεπτά)

Παράλληλα σας ψεκάζει με φοινικόνερο σε όλο το πρόσωπο και σας στεγνώνει το δέρμα με ένα στεγνό oshibori. Σας εφαρμόζει τη βιολογική κρέμα ημέρας.