Επανορθώνει – Θρέφει – Ενυδατώνει

Στην Ινδία, το σουσάμι χρησιμοποιείται για να κατευνάσει το πνεύμα και να προσφέρει μια αίσθηση ευημερίας

 

Βήμα 1: Αφαίρεση μέικαπ (10 λεπτά)

Μάτια και χείλη: Η θεραπέυτρια θα σας αφαιρέσει το μακιγιάζ από τα μάτια χρησιμοποιώντας τα άκρα των δακτύλων και κάνοντας ελαφρές κυκλικές κινήσεις με λίγες σταγόνες ελαίου argan και θα σας αφαιρέσει το περίσσιο με 2 βρεγμένα βαμβακάκια με αραιωμένο ροδόνερο.To ίδιο και στα χείλη. Πρόσωπο: Θα ζεστάνει το βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού στις παλάμες και θα το εφαρμόσει στο πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Έπειτα, το αφαιρεί με ένα ζεστό oshibori (αρωματική πετσέτα αναζωογόνησης). Εφαρμόζει το υγρό σαπούνι Aleppo στο λαιμό, στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Απολαύστε ένα σύντομο μασάζ στη συνέχεια με το υγρό γάντι kassa θα σας κάνει κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από το ντεκολτέ μέχρι την κορυφή του προσώπου. Αφαιρείται το προϊόν με ένα ζεστό oshibori.

Βήμα 2: Απολέπιση (10 λεπτά)

Η θεραπεύτρια ζεσταίνει το απολεπιστικό στην παλάμη του χεριού και εφαρμόζει σε υγρό δέρμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις προσθέτοντας σταδιακά νερό. Αφαιρεί το προϊόν με τη βοήθεια ενός ζεστού oshibori. Ολοκληρώνει την απομάκρυνση του προϊόντος με βαμβάκι εμποτισμένο με νερό και μερικές προστιθέμενες σταγόνες ανθόνερου.

Bήμα 3: Μάσκα (20 λεπτά)

Έπειτα προετοιμάζεται η μάσκα με κρέμα σουσαμιού και με σταγόνες από άνθος πορτοκαλιού και  ζεσταίνεται σε μια θερμή πετσέτα.

Η θεραπεύτρια σας εφαρμόζει ένα παχύ στρώμα σε ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, μη ξεχνώντας την περιοχή του περιγράμματος των ματιών. Αφήνετε για 15 λεπτά. Ενώ περιμένετε, απολαύστε ένα μασάζ στα χέρια με αρωματισμένο σησαμέλαιο. Αφαίρεση του προϊόντος με μια ζεστή πετσέτα.

Βήμα 4: Μασάζ (20 λεπτά)

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ με τη βοήθεια ελαίου argan.

Βήμα 5: Κρέμα ημέρας (5 λεπτά)

Σας ψεκάζει σε όλο το πρόσωπο με φοινικόνερο, στεγνώνει το δέρμα σας με ένα στεγνό oshibori και τέλος, σας εφαρμόζει τη κρέμα προσώπου με έλαιο argan.