ΡΑΝΤΕΒΟΥ : (210) 8050165
ΘΗΣΕΩΣ 27Α, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

  Απολαύστε μια πολυτελή εμπειρία με την παρέα σας

  Πάρτε τους φίλους σας, και ελάτε να ανανεωθείτε και να απολαύσετε μια περιποίηση spa! Μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση ιδιωτικού χαρακτήρα, αλλά και να οργανώσετε ένα αξέχαστο Bachelor party! Σε ένα USB φέρνετε τη μουσική που θέλετε να σας συνοδεύσει και σας αρέσει, και έπειτα απλά αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων μασέρ μας, χαλαρώστε και ζήστε αξέχαστες στιγμές! Το περιβάλλον γίνεται ακόμα πιο χαλαρωτικό με τον υπέροχο καταπράσινο εξωτερικό χώρο με αρωματικά φυτά που διαθέτει το Calmora spa όπου μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας, να σας γεμίσει θετική ενέργεια, και να ανανεώσει την αύρα σας!

  Από 6 άτομα και πάνω το Calmora Wellness SPA σας προσφέρει δύο επιλογές
  Τα ομαδικά πακέτα ισχύουν μόνο Σάββατο βράδυ ή Κυριακή μεσημέρι

  *Ολες οι αναφερόμενες τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

  Πακέτο 60€ το άτομo
  διάρκειας 3 ωρών

  Το Calmora spa σας παρέχει:
  -30’ χαμάμ με Savon noir
  -30’ μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα

  Παράλληλα σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας προσφέροντάς σας: detox / αποτοξινωτικό νερό, δροσερούς χυμούς και punch, καθώς και φρέσκα φρούτα εποχής για να σας συνοδεύσουν σε όλη αυτή την εμπειρία με την παρέα σας!

  Πακέτο 90€ το άτομo
  διάρκειας 5 ωρών

  Το Calmora spa σας παρέχει:
  -30’ χαμάμ με Savon Noir.
  -30’ μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα

  Σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας και σας προσφέρουμε για να απολαύσετε την όλη διαδικασία, detox / αποτοξινωτικό νερό, δροσερούς χυμούς και punch, αλμυρά σνακ όπως κις λορέν, πιατέλα αλλαντικών και τυριών, καθώς και φρέσκα φρούτα εποχής!