Απολαύστε μια πολυτελή εμπειρία με την παρέα σας

Πάρτε τους φίλους σας, και ελάτε και αναζωογονηθείτε και απολαύστε μια θεραπεία spa! Μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας ή οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εκδήλωση, αλλά και να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι Bachelor! Σε ένα USB φέρνετε τη μουσική που θέλετε να σας συνοδεύσει και σας αρέσει και στη συνέχεια αφήστε τον εαυτό σας στα χέρια των έμπειρων μασέρ μας για να χαλαρώσετε και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές! Το περιβάλλον γίνεται ακόμα πιο χαλαρωτικό με τα υπέροχα, πράσινα, αρωματικά φυτά του Calmora spa, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας, να σας γεμίσει με θετική ενέργεια και να ανανεώσετε την αύρα σας!

Από 6 άτομα ή περισσότερα, το Calmora Wellness SPA σας προσφέρει δύο επιλογές Τα ομαδικά πακέτα ισχύουν μόνο για το βράδυ του Σαββάτου ή το απόγευμα της Κυριακής.

* Όλες οι τιμές που αναφέρονται δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Το Calmora spa σας προσφέρει:
-30′ Χαμάμ με savon noir και απολέπιση με γάντι kessa ή 30′ σάουνα και εφαρμογή κρέμας parasauna
-30′ Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα
-Εφαρμογἠ χρυσής μάσκας σώματος για τη νύφη και χρυσή μάσκα προσώπου για τις φίλες της.
Σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας και σας προσφέρουμε να απολαύσετε όλη την διαδικασία, αποτοξινωτικό νερό, δροσερούς χυμούς και κρασί ή αφρώδη οίνο, αλμυρά σνακ, τυριά και αλλαντικά, σοκολατάκια και φρέσκα εποχιακά φρούτα!

Το Calmora spa σας προσφέρει:
-30′ Χαμάμ με savon noir και απολέπιση με γάντι kessa ή 30′ σάουνα και εφαρμογή κρέμας parasauna
-30′ Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα
Ταυτόχρονα, σας καλωσορίζουμε στον χώρο μας και σας προσφέρουμε: αποτοξινωτικό νερό, δροσερούς χυμούς και κρασί ή αφρώδη οίνο, καθώς και φρέσκα εποχιακά φρούτα και σοκολατάκια για να σας συνοδεύσουν σε όλη αυτή την εμπειρία με την παρέα σας!