Ένας από τους αρχαιότερους τρόπους θεραπείας βασισμένος πάνω στις αρχές του Ιπποκράτη. Μια αποκλειστικά πιστοποιημένη υπηρεσία και μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία χρησιμοποιεί πούδρα σώματος, βούρτσα, βεντούζες και ζεστά αιθέρια έλαια με εξαίρετα αποτελέσματα για το νευρικό, μυϊκό και κυκλοφορικό σύστημα. Γνωρίστε τις απαρχές της μάλαξης

Διάρκεια: 60′ / Tιμή: 80 €

Η συγκεκριμένη θεραπεία μάλαξης αρχίζει από τα πέλματα και ολοκληρώνεται στο κεφάλι, καλύπτωντας όλη την πίσω επιφάνεια του σώματος. Ζεστά αιθέρια έλαια μελιού και κανέλας, ειδικές τεχνικές στη πλάτη, το κεφάλι και τα πόδια, σας χαρίζουν μια υπέροχη απόδραση από την ρουτίνα και την ένταση της καθημερινής ζωής. Το απόλυτο…zen

Διάρκεια: 30′ / Tιμή: 40€

Ειδική υπηρεσία μάλαξης, που δρα στοχευμένα στην περιοχή της ωμοπλάτης, αυχένα και του κρανίου. Μυοχαλαρωτικό μασάζ στην πλάτη, αποβάλλει την ένταση, μάλαξη στους ώμους και τον αυχένα ανακουφίζει από πιθανά πιασίματα ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ στο κεφάλι και ανακουφίζει από πιθανά πιασίματα ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με μασάζ στο κεφάλι για ανακούφιση από πονοκεφάλους /ημικρανίες. Απελευθερώνοντας τον…νου

Διάρκεια: 30′ / Τιμή: 40€

Ένα μασάζ που χαρίζει υγεία, ευεξία, ευλυγισία και διώχνει την ένταση. Γίνεται χωρίς λάδι σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα και ο δέκτης φοράει ελαφριά και άνετα ρούχα. Διευκολύνει τη χαλάρωση, αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, απελευθερώνει από το στρες και την πίεση της καθημερινότητας, ανακουφίζει τον πόνο και την ένταση, ενδυναμώνει και αναζωογονεί το σώμα και αυξάνει την ευελιξία.

Διάρκεια 60′ / Τιμή: 80€

Ένα δυναμικό μασάζ που έχεις τις ρίζες του από την μακρινή Ανατολή. Περιλαμβάνει τεχνικἐς από γνήσιο Ταϊλανδἐζικο μασάζ σε συνδυασμό με τεχνικές Σουηδικής μάλαξης μαζί με ζεστό αρωματικό έλαιο που ανακουφίζει, ξεμπλοκάρει και ανανεώνει ολόκληρο τον οργανισμό. Παράλληλα όμως λειτουργεί και ως μάλαξη ευεξίας και ευδαιμονίας.

Διάρκεια: 60′ / Τιμή: 70€

Ένα απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με αυτοθερμαινόμενα κοχύλια, προσφέρει χαλάρωση σε βάθος ανακουφίζοντας από χρόνιες εντάσεις και άγχος και διεγείρει τη λέμφο.

Διάρκεια: 60′ / Τιμή: 60€

Ενα μασάζ που έχει σαν αποτέλεσμα εντυπωσιακή λείανση της κυτταρίτιδας, αποβολής τοξινών και σύσφιξη του δέρματος.

Διάρκεια: 50′ / Τιμή: 50€

Απολαύστε μια θεραπεία μάλαξης που θα γοητεύσει τις αισθήσεις σας. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών του calmora spa και ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία μάλαξης στο πρόσωπο και στο σώμα. Οι τεχνικές με τα ειδικά σχεδιασμένα ρόλλερ σώματος απογειώνουν την θεραπεία. Ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν κόσμο ευεξίας μόλις άρχισε.

Διάρκεια: 60′ / Tιμή: 50€

Απολαύστε χαμάμ ή σάουνα και έπειτα ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αμυγδαλέλαιο.

Διάρκεια: 45′ / Τιμή: 50 € – 60′ / 60 €

Τα αιθέρια έλαια είναι προσαρμοσμένα για κάθε ψυχολογική και σωματική ανάγκη, κάνοντας την αρωματοθεραπεία ιδανική για μια εξ ολοκλήρου ανανέωση.

Διάρκεια: 60′ / Τιμή: 80€

Ένα μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για να αποφορτίσει το σώμα σας από συσωρευμένες χρόνιες εντάσεις διεισδύοντας στους βαθύτερους ιστούς του σώματος.

Διάρκεια: 60′ / Tιμή: 80€

Μία από τις πιό απολαυστικές μεθόδους μασάζ η οποία εκμεταλλεύεται τη θεραπευτική δύναμη των ζεστών ηφαιστειακών πετρών χαρίζοντας ηρεμία.

Διάρκεια: 60′ / Τιμή: 80€

Ένα είδος θεραπείας που βοηθάει τον αθλητή να ανακουφιστεί από στρές και ένταση που δημιουργούνται στους ιστούς του σώματος κατά την φυσική άσκηση.

Διάρκεια: 60′ / Τιμή: 70€

Το λεμφικό μασάζ είναι μια εξειδικευμένη τεχνική μάλαξης που παρεμβαίνει στο λεμφικό σύστημα δραστηριοποιώντας το και επιταχύνοντας την κυκλοφορία της λέμφου έως και 20 φορές.

Διάρκεια: 60′ / Τιμή: 70€